GROHE i Philips Sound

GROHE i Philips Sound

Share

GROHE I PHILIPS SOUND OMOGUĆUJU VAM DA POD TUŠEM UŽIVATE U GLAZBI
UŽIVAJTE SLUŠAJUĆI GLAZBU IZ VODOOTPORNOG BLUETOOTH ZVUČNIKA AQUATUNES

ZZH_T26268A02_000_01GROHE i Philips Sound danas predstavljaju vodootporni Bluetooth zvučnik Aquatunes, koji vam omogućuje da se u svojem tušu ili kupaonici prepustite uživanju u glazbi visoke zvučne kvalitete. Zvučnik jednostavno uparite sa svojim pametnim telefonom ili tabletom i slušajte svoju omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili bilo koji drugi zvučni zapis. Aquatunes je iz temelja osmišljen kao dodatak za vašu kupaonicu koji izvrsno zvuči i lijepo izgleda.

Bilo da pjevušite svoju omiljenu pjesmu pod tušem, započinjete dan slušajući vijesti na radiju ili se pak opuštate u kadi, Aquatunes obogaćuje vaš doživljaj. Zvučnik je rezultat suradnje dvaju brendova s dugim nizom uspjeha u inovacijama: GROHE su stručnjaci u području kupaonica i tuševa, a Philips je vodeći brend u području zvučnih sustava.
26268LV0Aquatunes je jednostavan koliko i domišljat. Zahvaljujući obliku osmišljenom u GROHE Design Studiju zvučnik ne zauzima mjesto na polici; jednostavno postavite njegov držač izravno na vodilicu tuša, učvrstite ga na mjestu i uključite te uživajte u glazbi. Organski, zaobljeni oblik zvučnika sličan je najpopularnijim ručnim tuševima brenda.
Zvučnik je lako povezati na način da se upari s bilo kojim pametnim telefonom, tabletom ili drugim uređajem koji podržava Bluetooth vezu. Zahvaljujući dometu do 10 metara uređaj za reprodukciju može se jednostavno držati na sigurnom i suhom mjestu. Zvučnik je označen oznakom CE i 100 % vodootporan, pa bez problema može podnijeti ne samo mlaz vode, nego i pad s visine do 1,5 metara.
Zahvaljujući držaču koji ne klizi bežični se zvučnik može upotrebljavati na svim vodilicama tuša s promjerom između 20 i 25 milimetara. To znači da se može sigurno pričvrstiti na 70 posto svih vodilica tuša, a prikladan je i za druga mjesta. Za punjenje baterije Aquatunes jednostavno uklonite s vodilice tuša i postavite ga na njegovu praktičnu jedinicu za punjenje. Višenamjensko postolje služi i kao držač za zvučnik, što znači da možete nastaviti uživati u glazbi dok se puni baterija.
Jednostavno upravljanje vrhom prsta
ZZH_T26268A05_000_01Radi jednostavne uporabe pod tušem Aquatunes ima jasno označene tipke za uključivanje/isključivanje, povećanje/smanjenje glasnoće, prijelaz na prethodnu/sljedeću pjesmu i uparivanje s pomoću Bluetooth veze. Dvije led žaruljice pokazuju status Bluetooth veze, uključenosti zvučnika i baterije; sve potrebne informacije vidljive su na prvi pogled.
Spoj vrhunskog dizajna iz tvrtke GROHE i projektiranja iz tvrtke Philips Sound. Dva globalna brenda udružila su se da izazovu odjek: Aquatunes.

Share